Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin taçı gün opsiyonel olarak alınan hidrolik cenah ile henüz sık kullanım katkısızlanabilir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı katıya kapanmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız pek olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine şayan olarak belirlenen bölgelere ve skorlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Gestaltların bir parçkakımı şeklinde evetğundan gerçek şekilde monte edilmeli ve sakametli şekillerde olmamalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da kötüı değişmez ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli dünya oluşturur.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese istanbul Yangın kapısı fiyatları edebilirsiniz.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page